kitijasblogs.1s.lv

 Latviski По русский In English

Šokolādes ķīselis.


.100g šokolādes
.1l piena
.2 tējkarotes vanilīncukura
.4 ēdamkarotes kartupeļu cietes

Šokolādi sasmalcina,pārlej ar uzkarsētu pienu. Nedaudz auksta piena atliek cietes šķidrināšanai. Šokolādi maisot izšķīdina pienā, pieber cukuru un vanilīncukuru. Kartupeļu cieti izšķīdina atliktajā aukstajā pienā, pievieno karstajam dzērienam, maisot uzvāra, tad atdzesē. Aukstu pārlej ar pienu.
Komentāri (0)  |  2014-01-04 15:40  |  Skatīts: 4213x         Ieteikt draugiem       TweetMe   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ